Delikatnie pikantny dip serowy z konopiami indyjskimi, 280 g
Czy wiesz, że według badań archeologicznych ludzie wytwarzali ser ponad 7 tysięcy lat temu? Chazz, aby uhonorować głębokie tradycje produkcji sera i stworzyć nowe, niezapomniane chwile, wyprodukował łagodnie pikantną pastę o smaku cheddara z konopiami indyjskimi.
Istnieje wiele sposobów na jej wykorzystanie, oto nasze ulubione:
1. Weź nowe kukurydziane chipsy Chazz (tortille) i zanurz je w dipie, powtarzaj to w kółko, aż dip się skończy.
2. Podpiecz bagietkę, płaski chleb lub cokolwiek, czego dusza zapragnie i posmaruj wierzch dipem, nie żałuj, wystarczy dla każdego!
3. Jeśli lubisz bułki, weź lavash, posmaruj je naszym serkiem do smarowania i chrup przysmaki, smak będzie niesamowity!
Niech spadnie deszcz fantazji!
Składniki: woda, mleko UAT (2,5% tłuszczu) (12. 5%), tarty ser Cheddar (10%) (mleko, enzym, utwardzacz - chlorek wapnia, sól, substancja regulująca lepkość E460ii), olej rzepakowy, mieszanka przyprawowa do sosu serowego (7%) (skrobia modyfikowana, sól, koncentrat białek serwatkowych, aromaty (zawierają mleko), substancja zagęszczająca E412, emulgator E472e, przyprawy, substancja regulująca lepkość E170, barwnik E160a), koncentrat pomidorowy, czerwona papryka, cebula, ostra papryka Chalapa (1. 6%), ostra czerwona papryka (1,5%), cukier, sól, regulator kwasowości - kwas mlekowy, białko konopne (0,1%), aromat. Informacja o wartości odżywczej 100 g:
Wartość energetyczna 684 kJ/165 kcal. Tłuszcz 14,0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,6 g, węglowodany 6,4 g, w tym cukier 2,3 g, białko 4,0 g, sól 2,6 g.
Producent: UAB Gusania, Vokės st. 24, Lentvaris
Najlepiej spożyć przed: patrz na opakowaniu
Napisz swoją opinię